Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Vabila Hot Foil (Klasični toplotni tisk)

Tisk vabil z opcijo izbire klasičnega toplotnega tiska metalik folij. Standardni ali premium design papirji.

Tisk vabil s klasičnim hot foil tiskom, ki bodo osupnila vaše goste s svojo eleganco in prestižem!

Izberite barvo, ki se najbolje ujema z vašim dizajnom in temo dogodka. Kovinske folije, kot so zlata, srebrna in bronasta, so klasične izbire za eleganten videz!



V sodobnem svetu, kjer digitalne komunikacije prevladujejo, fizična vabila ohranjajo svoj poseben čar in pomen. Še posebej, ko gre za pomembne dogodke, kot so poroke, rojstni dnevi, obletnice in poslovne prireditve, je osebni dotik nepogrešljiv.

Med različnimi tehnikami tiska, ki omogočajo izdelavo razkošnih in prestižnih vabil, zagotovo izstopa klasični toplotni tisk. Hot foil tisk, znan tudi kot zlatotisk, je tiskarska tehnika, ki vključuje uporabo toplote, pritiska in folije za ustvarjanje bleščečih, kovinskih efektov na papirju ali kartonu.

Ta postopek omogoča natančno prenašanje folije na izbrane dele dizajna, kar ustvarja privlačne in prestižne poudarke. Postopek toplotnega tiska je za razliko od digitalnega počasnejši, saj je za toplotni tisk najprej potrebno izdelati kliše (matrico).

Kliše je običajno iz kovine (medenina) in ima vgravirane dele, ki s pomočjo toplote in pritiska folijo prilepijo oziroma prenesejo izbrane dele dizajna na papir. Odvečna folija se odstrani, vidni ostanejo le deli dizajna, ki so prekriti s folijo.
V naši ponudbi vabil s toplotnim tiskom sta na voljo dve kategoriji in sicer kategorija Standard in Creative.

V kategoriji Standard so na voljo standardni premazni in nepremazni papirji, v kategoriji Creative pa so na voljo design papirji, ki izstopajo bodisi po barvi ali strukturi. Kdor izbere ta papir, si prav gotovo želi biti unikaten. Kreativne papirje lahko v osnovi razdelimo na barvne, strukturirane in metalizirane papirje.

K izbranemu formatu vabila, lahko izberete tudi kuverte, ki bodo končno tiskovino zaokrožile v odličen izdelek, ki ga boste z veseljem izročili svojim povabljencem. Kuverte in vabilo lahko kombinirate po želji. Če ste bolj tradicionalni vam bo zagotovo všeč, da je tako vabilo kot kuverta iz enakega materiala.