Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Planerji, rokovniki (Špiralna vezava - mehka platnica)

Tisk planerjev in rokovnikov - personalizirani planerji ponujajo dodatno vrednost, saj jih lahko prilagodite specifičnim potrebam in željam.

Prikazujem 1 do 8 (od 8 izdelkov)
Zbornik-spiralna-vezava-mehka-3d-uv-spot-intro.png
Zbornik-spiralna-vezava-mehka-3d-uv-spot-intro.png

Če želite na pomembnih sestankih, predavanjih, seminarjih ali konferencah predstaviti vaše izdelke, storitve, poročila in jih posredovati prisotnim, je izbira publikacije vezane s špiralo ena od najpogosteje izbranih vezav.

Špiralna vezava je enostavna in hitra vezava, pri kateri liste med seboj povežemo s kovinsko špiralo in na ta način dobimo čvrst knjižni blok.

Največja prednost špiralne vezave je 360° odpiranje listov.

Vezava poteka v dveh korakih. Na osnovi debeline knjižnega bloka izberemo orodje za luknjanje. Na razpolago so orodja v koraku 3:1 (debeline do 14,3 mm) in korak 2:1 (od 14,3 mm - 23 mm). Ko imamo ta podatek s strojem za luknjanje, z votlimi nožki v hrbtu knjižnega bloka naredimo luknje.

Knjižni blok nato na stroju za vezavo povežemo s kovinsko špiralo.

Stroj za vezavo iz koluta prešteje število členov špirale, odreže špiralo in jo vstavi v luknje knjižnega bloka ter s pritiskom špiralo zapre. Na izbiro so kovinske špirale v beli, srebrni ali črni barvi.

Knjižni blok je lahko tiskan enostransko ali obojestransko v črnobeli ali barvni tehniki. Na voljo so nepremazni, premazni in voluminozni papirji v vseh standardnih gramaturah.

Po želji je lahko ovitek - platnica iz debelejšega materiala (karton), z opcijo plastificiranja z mat, gloss, antiscratch ali softtouch folijo.

Če želite premium izdelek, potem izberite opcijo 3D parcialno lakiranje in na ovitku poudarite željene elemente s svetlečim prozornim reliefnim lakom.

Izberite format, ki vam ustreza in nadaljujte spletni nakup.

Personalizirani planerji in rokovniki omogočajo uporabnikom, da ustvarijo izdelek, ki je povsem njihov!

V sodobnem času, kjer digitalna orodja prevladujejo, personalizirani tisk planerjev in rokovnikov ohranja posebno mesto med organizacijskimi orodji. Personalizacija omogoča posameznikom in podjetjem, da ustvarijo edinstvene in prilagojene izdelke, ki ne le služijo praktičnemu namenu, ampak tudi izražajo osebni stil ali identiteto blagovne znamke!



Tisk planerjev in rokovnikov po naročilu ponuja edinstveno priložnost za ustvarjanje praktičnih in estetskih organizacijskih orodij, ki odražajo osebni stil ali identiteto blagovne znamke. Planerji, kot prilagodljiva orodja za upravljanje časa, omogočajo posameznikom in podjetjem, da ohranjajo pregled nad svojimi dnevnimi, tedenskimi in mesečnimi obveznostmi.

S sodobnimi tiskarskimi tehnologijami in širokim naborom možnosti za personalizacijo je ustvarjanje teh izdelkov dostopno in enostavno. Ne glede na to, ali gre za osebno uporabo ali poslovno potrebo, personalizirani planerji in rokovniki zagotavljajo večjo motivacijo, boljšo organizacijo in profesionalen videz.

Personalizirani planerji in rokovniki omogočajo uporabnikom, da ustvarijo izdelek, ki je povsem njihov. Od izbire platnic, barv, pisav, do vključenih citatov ali slik, personalizacija ponuja neomejene možnosti za ustvarjalnost. Z izbiro pravega orodja za vaše potrebe lahko maksimalno izkoristite svoj čas in učinkovito upravljate svoje obveznosti.

Oblikovanje mora odražati blagovno znamko in biti vizualno privlačno. Trenutno so priljubljeni minimalistični dizajni, naravni in reciklirani materiali, ter vključevanje digitalnih tehnologij, kot so QR kode, ki povezujejo fizični planer z digitalnimi vsebinami. Vključite logotip, barve podjetja in druge grafične elemente, ki krepijo prepoznavnost blagovne znamke.
Digitalni tisk planerjev in rokovnikov zagotavljaja visoko kakovost in natančnost tiska. Na izbiro imate vezavo s špiralo, pri kateri se lahko odločite za mehko platnico iz kartona ali trdo platnico iz lepenke.

Tretja možnost vezave planerjev je t.i. italijanska trda vezava, pri kateri je knjižni blok šivan z nitjo in z veznim listom vlepljen v trdo platnico iz lepenke. Pri vseh opcijah vezave je na voljo tudi oplemenitenje platnice z reliefnim prozornim UV lakom, s katerim lahko na poudarite pomembne grafične elemente.

V skladu s specifikacijami naročila, ki ga oddate preko spletne aplikacije, bodo vaši planerji izdelani in odposlani na vaš naslov v dogovorjenem terminu.

V naši ponudbi boste našli tudi tisk namiznih podlog v formatu A2. Namizne podloge so prav tako odlično orodje za organizacijo, izboljšanje produktivnosti in dodajanje osebnega stila vaši delovni površini, hkrati pa podloge ščitijo vašo mizo pred praskami, madeži in obrabo.