Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Planerji, rokovniki (Mehka ali trda platnica)

Personalizirani planerji in rokovniki so zaradi njihove uporabnosti in osebnega pridiha odlično darilo za rojstne dneve, obletnice, novoletna ali poslovna darila.

Personalizirani planerji in rokovniki omogočajo uporabnikom, da ustvarijo izdelek, ki je povsem njihov!

V sodobnem času, kjer digitalna orodja prevladujejo, personalizirani tisk planerjev in rokovnikov ohranja posebno mesto med organizacijskimi orodji. Personalizacija omogoča posameznikom in podjetjem, da ustvarijo edinstvene in prilagojene izdelke, ki ne le služijo praktičnemu namenu, ampak tudi izražajo osebni stil ali identiteto blagovne znamke!



Tisk planerjev in rokovnikov po naročilu ponuja edinstveno priložnost za ustvarjanje praktičnih in estetskih organizacijskih orodij, ki odražajo osebni stil ali identiteto blagovne znamke. Planerji, kot prilagodljiva orodja za upravljanje časa, omogočajo posameznikom in podjetjem, da ohranjajo pregled nad svojimi dnevnimi, tedenskimi in mesečnimi obveznostmi.

S sodobnimi tiskarskimi tehnologijami in širokim naborom možnosti za personalizacijo je ustvarjanje teh izdelkov dostopno in enostavno. Ne glede na to, ali gre za osebno uporabo ali poslovno potrebo, personalizirani planerji in rokovniki zagotavljajo večjo motivacijo, boljšo organizacijo in profesionalen videz.

Personalizirani planerji in rokovniki omogočajo uporabnikom, da ustvarijo izdelek, ki je povsem njihov. Od izbire platnic, barv, pisav, do vključenih citatov ali slik, personalizacija ponuja neomejene možnosti za ustvarjalnost. Z izbiro pravega orodja za vaše potrebe lahko maksimalno izkoristite svoj čas in učinkovito upravljate svoje obveznosti.

Oblikovanje mora odražati blagovno znamko in biti vizualno privlačno. Trenutno so priljubljeni minimalistični dizajni, naravni in reciklirani materiali, ter vključevanje digitalnih tehnologij, kot so QR kode, ki povezujejo fizični planer z digitalnimi vsebinami. Vključite logotip, barve podjetja in druge grafične elemente, ki krepijo prepoznavnost blagovne znamke.
Digitalni tisk planerjev in rokovnikov zagotavljaja visoko kakovost in natančnost tiska. Na izbiro imate vezavo s špiralo, pri kateri se lahko odločite za mehko platnico iz kartona ali trdo platnico iz lepenke.

Tretja možnost vezave planerjev je t.i. italijanska trda vezava, pri kateri je knjižni blok šivan z nitjo in z veznim listom vlepljen v trdo platnico iz lepenke. Pri vseh opcijah vezave je na voljo tudi oplemenitenje platnice z reliefnim prozornim UV lakom, s katerim lahko na poudarite pomembne grafične elemente.

V skladu s specifikacijami naročila, ki ga oddate preko spletne aplikacije, bodo vaši planerji izdelani in odposlani na vaš naslov v dogovorjenem terminu.

V naši ponudbi boste našli tudi tisk namiznih podlog v formatu A2. Namizne podloge so prav tako odlično orodje za organizacijo, izboljšanje produktivnosti in dodajanje osebnega stila vaši delovni površini, hkrati pa podloge ščitijo vašo mizo pred praskami, madeži in obrabo.