Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Etikete nepravilnih oblik (na roli)

Tisk etiket na roli poljubnih oziroma nepravilnih oblik.

Prikazujem 1 do 1 (od 1 izdelkov)
Etikete-na-roli-poljubna.png
Etikete-na-roli-poljubna.png
Etikete na roli poljubnih oblik so uporabne v različnih scenarijih, saj omogočajo visoko stopnjo prilagodljivosti, kreativnosti in funkcionalnosti.

Pogosto se uporabljajo za posebne namene, kjer je potreben kreativen ali edinstven dizajn. Takšne etikete so običajno izdelane z rezanjem v nestandardne oblike, ki se prilagajajo specifičnim potrebam podjetja ali blagovne znamke.

Ključna lastnost teh etiket je rezanje v nepravilne oblike. Za to se uporablja bodisi digitalna tehnika izreza (Cnc-Cut) ali izsekovanje (Die-Cut), kjer se etikete razrežejo v specifične oblike z uporabo posebnih orodij (magnetna štanca). V obeh primerih je možna izdelava povsem poljubnih oblik, od kompleksnih krivulj do natančnih detajlov.

Etikete nepravilnih oblik so priljubljene v različnih industrijah, kot so prehrambna, kozmetična, farmacevtska in druge, kjer je potrebna estetsko privlačna ali informativna embalaža.
Pogosto se uporabljajo tudi za promocijske izdelke, embalažne izdelke (kozmetika, prehrana), dekoracije, posebne dogodke, za osebno uporabo, kjer z edinstveno obliko želimo pritegniti pozornost kupcev ali jih informirati o posebnih ugodnostih.

Etikete v nepravilnih oblikah omogočajo večjo kreativnost in lahko pripomorejo k boljši prepoznavnosti izdelka, prav tako se bolje prilagajajo specifičnim embalažnim oblikam ali površinam, kjer standardne pravokotne ali okrogle etikete morda ne bi bile primerne.

Etikete na roli poljubnih oblik so na voljo že od 100 kos naprej (digitalni izrez), v kolikor pa želite srednje in višje naklade etiket do 100.000 kos pa imamo na voljo klasičen izsek etiket z orodjem.

Nadaljujte na spletni izračun, vpišite poljubno dimenzijo, izberite ustrezen samolepilni material in količino etiket, ki jo potrebujete ter naročite tisk etiket poljubne oblike preko spletne aplikacije.
Namen uporabe samolepilnih etiket je zelo širok in jih najpogosteje uporabljamo za označevanje steklenic, plastenk, prehrambenih oz. živilskih izdelkov, kozmetike, kartonske embalaže...

Najpogosteje izbrana oblika je zagotovo pravokotna oziroma kvadratna etiketa, ki izmed vseh geometrijskih likov dopušča največ prostora za tisk logotipa proizvajalca in podatkov oziroma besedil.

Pravokotne etikete so primerne za lepljenje na podolgovate izdelke, kot so naprimer steklenice, embalaže, tube...

Za tisk okroglih ali ovalnih etiket se odločimo praviloma takrat, ko etikete apliciramo na izdelke podobnih oblik (pokrovi za kreme, marmelade, med, pekovski izdelki...), oziroma ko potrebujemo etikete za označevanje blagovne znamke, informativne oznake, opisne oznake, oznake ocene, etikete za promocijo in marketing...
V naši ponudbi boste lahko izbrali tudi etikete, ki jih lahko poljubno izrežemo v kakršnokoli nepravilno obliko, katera se bo popolnoma prilagodila vašemu izdelku.

Etikete poljubnih oblik so videti zanimivejše in v primerjavi s standardnimi oblikami zagotovo izstopajo.

Izberite obliko etikete in nadaljujte na spletni kalkulator, kjer boste izbrali dimenzijo in samolepilni material, ter količino etiket, ki jo potrebujete.

Na podlagi izbranih parametrov boste lahko natančno ugotovili strošek izdelave etiket za vaše izdelke in z nekaj preprostimi kliki opravili spletno naročilo.