Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Vrečke za steklenice - Sleeking (Tisk z zlato ali srebrno folijo)

Darilne vrečke za pakiranje vin, šampanjcev, žganih pijač in drugih steklenic. Tisk z metalik zlato ali srebrno folijo!

Vrecke-za-steklenice-intro.png
Vrecke-za-steklenice-intro.png
Darilne vrečke za steklenice so posebne vrečke, namenjene elegantnemu in praktičnemu darovanju steklenic vina, šampanjca ali drugih pijač.

Te vrečke so izdelane iz trpežnih materialov, kar omogoča varno prenašanje steklenic in so nepogrešljiv dodatek, ko želimo na eleganten način podariti steklenico pijače.

Prilagojene so velikosti steklenice, običajno za standardne steklenice vina (0,75 l) ali šampanjca.

Za lažje nošenje so opremljene z ročaji iz akrilne vrvice v različnih barvnih odtenkih.

V naši ponudbi lahko izberete eno izmed 7 standardnih velikosti darilnih vrečk za pakiranje steklenic, z možnostjo izdelave že od 10 kos naprej.

V kolikor v naši ponudbi ne najdete ustrezne dimenzije, vam lahko izdelamo novo orodje za izsek in dimenzijo vrečke prilagodimo na vašo dimenzijo.
Darilne vrečke za steklenice 3D Sleeking so posebna vrsta vrečk, ki jih praviloma ne tiskamo s klasičnim CMYK tiskom, ampak so določeni deli tiskovine, kot so besedilo, logotipi ali dekorativni elementi tiskani z metalik folijo.

Sodobna digitalna tehnika tiska omogoča natančno in enakomerno nanašanje metalik folije na papirje z ustrezno površino, ki je ni potrebno plastificirati.

Voluminozni papir z žametno mat površino je na voljo v beli ali rahlo bež barvi in zagotavlja ustrezno površino za natančen tisk reliefnega UV laka, na katerega se s toploto in pritiskom nanaša posebna metalik folija v različnih barvnih odtenkih.

Z inovativno tehnologijo digitalnega toplotnega tiska lahko ustvarite izjemno realistične in privlačne učinke, s katerimi boste navdušili vaše kupce in poslovne partnerje.